Baik gua kawan pelacur dari kenal Budak Law macam lu.

kadang2 benda yang paling merendahkan nafsu berahi gua bukanlah bila orang tarik telinga gua. bukan juga bila rakan sebilik main tiup2 pusat gua. juga bukan apa bila adik gua main pijak2 belakang gua. juga bukan apabila awek gua cubit punggung gua. tapi gua rasa ia muncul bila gua jumpa orang berlagak macam mangkuk tu.

benda sekarang gua tak marah. gua tak sedih. gua tak kecewa. cuma entah. saja bermain luah2 bersama kau orang. tolong lah jangan berlagak dalam dunia ini. ya, sama seperti polis yang ada uniform. maka sewenang2 kurang ajar dengan rakyat biasa. ya, dia dato abu, maka langsung ia tidak bertegur sapa dengan rakyat jelata. ya, dia zainab zain. maka dengan rasa senang ia tidak kena dengan jiran tetangga. ya, lu budak law. lu boleh cakap ape lu suka.

pundek.

cakap belakang. benda sekarang kalau tak suka tulisan gua cakap depan2. datang ketuk umah gua. ada je sirap limau lu. kalau tak suka fakta gua boleh je miss call gua. ada je layanan baik untuk lu. benda kalau lu canang cerita kat orang gua menipu, buzz saja gua kat ym. boleh gua webcam lu. usha mulut busuk lu. benda2 isu bodoh ni gua bukan bukak mata pun. baik gua jual ganja dari tulis pasal lu. tapi masalahnya lu berlagak sangat.

kenapa? lu budak law. lu baca buku tebal2 lu lagi bijak dari gua? memang gua bodoh. tapi tak sebodoh lu, dan awek lu. gua yang ponteng kelas pun tahu apa itu dunia. lu budak law, lu pakai smart2. gua pakai seluar compang camping bukan bermakna lu senang open cerita gua dekat orang lain. buruk2kan gua. lu budak law, lu boleh anggap lu sentiasa menang dalam perdebatan. lu paling hebat dalam fakta! cibai.

gua tak ambil port lu nak buat apa. benda sekarang gua tak puas hati sebab lu cakap belakang. benda bukan susah kalau tak puas hati dengan tulisan gua. cakap saja. lu yang tak nak simpan dalam hati. tapi tak payah la cerita kat orang. benda dunia kecik. bodoh jugak lu ni. memang. cara lu membuatkan gua benci budak law. suka hati lu nak buat apa. ada masalah mari masuk. gua tak reti pakai pistol mahupun pedang. tapi jemput saja makan kuih kat rumah gua. gua tak dehal.

* * *

apa2 pun.macam contoh gua bagi kat atas. polis yang sial bukan semua. bukan juga semua orang kaya kejam.
juga bukan semua selebriti megah durjana. dan seperti budak law, bukan semua gua benci. cuma lu dan beberapa ekor yang lain. macam ecah, kita kawan lagi kan? juga awek2 getah law uitm, kita kawan kan. akhir kata, memang gua benci cara budak law hidup. sekarang pergi mampus la kau orang nak hidup macam mana. gua rilek je lepak dengan budak tak nak belajar. gua bukan reti sangat pilih kawan macam lu orang ni.

9 comments:

miephobia said...

pundek gila budak 2 kacau sahabat gua nie.
ckp kat budak 2,adek epo kim salam syg sgt2 kat dia..

relak mat..;)

aQ!da said...

nme pn bdk law..
peguam kn mmg kene mulut cmtu..
klw x, xjdik peguam la die..

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

budak law.

lu org memang pundek.

asl kacau adik gua??

teddy,jgn bnyk cakap,ko pon pundek.haha..

meh cni meh..alololo...budak law...
meh kat abg jen ni meh..abg jen nak sumbat telaw dlm mulut lu.

aku benci gak budak aed mcm teddy.dah la bontot kecik.pundek.haha

muah!

Mohd Muzamel Zainal said...

haha, sabar bro. lu buat chill, bak kata kita2, orang buat taik, kita pedulik ape. lu teruskan je tulisan lu. dia xnak baca pi mampus sama dia, bak sini biar gua yang baca. ramai lagi yang nak baca tulisan lu!

ps :ape2 hal buzz gua, boleh jugak gua antar russian mob satu van kasik gegar itu mamat

dila said...

sape la budak law tu kan..ih3.

jane said...

erk??
pedulikan je org camtu...

budak law tak semuanya bagus...kdg2 ade yg bajet bagus tp kosong!

aku budak law jugak n aku ramai jumpe budak2 sengal law tuh..bajet bagos je certain budak law ni

Bastart said...

baik jual ganja

enuLwanie said...

rilex rilex..
cool ye...

Anonymous said...

aku suke ayat kw ! hahaa mantop laa weyy :D hehee