gua hati batu pun dalam ada taman derr~

cinta. aduh.

cinta gua tak segagah cinta khairil fitri.
sanggup ulang alik sg.buloh-bangi selalu.

cinta gua tak seindah cinta jen.
sanggup lompat pagar uia kalau nak dating.

cinta gua juga tak seluluh cinta liyana adib.
kekal setia pada yang satu.

cinta gua tidak sehebat zaedel zamani.
patuh pada arahan isteri.

cinta gua juga tidak seberani cinta khairul syafiq.
cinta sama kaum sejenis.

cinta gua juga tidak semurni harith ismail.
nak dating pun ajak membe lain teman ramai2.

cinta gua juga tidak seagung cinta JAsmin LIana.
pasang dan surut tetapi tetap bahagia.

cinta gua juga tidak seindah cinta Nakib.
beribu tas tangan untuk si rosnah.

cinta gua juga tidak sesempoi cinta aqif ismail.
alang2 menyeluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan.

cinta gua jugak tidak sesuci cinta afiq afifi.
sanggup hensem2 ke studio teman awek buat kerja.

cinta gua juga tidak sekaya cinta aiman ariff.
memilih calon yang bertaraf isteri.

cinta gua juga tidak seunik cinta jagung.
memilih pasangan muka sejenis dan sepek yang sama design.

tapi. macam mana pun.
itulah gua. hilman fikri.

maaf nurul farysa kerana tak mampu.
menanggung cinta sempurna dari awak.

maafkan saya.
moga sepet turut bahagia.

8 comments:

Alynn Notnot said...

pergh!

Liyana Adib said...

:( :( Be strong my man. I know you can manage to go through all this. I know you can.

hilman.teddy said...

alynn- =(

li- will do my friend. =(

JAsmin LIana said...

cinta gua juga tidak seagung cinta JAsmin LIana.
pasang dan surut tetapi tetap bahagia.

ayat nie mmg dapat bagi kat ko walaupon aku dok jauh...nk try x??

pesal nie weh..??lek la....ko nie...macam2 akn timbul weh kalau ko wt cmnie.dah,aku tahu something...
baik settle baik2 weh....jgn jadi cm aku dah r..

Muhammad Shahrain said...

=)

whatever that u can afford to give is the best effort that u can ever give.

jgn compare dgn org lain kerana masing2 ada kelebihan dan identiti tersendiri yg hanya diri sendiri memahami dan menikmatinya. enjoy life the way that u want it, not how others told you to be like.

azie said...

walaweh... i suke post nie... hehehe...
tapi sume org laen2,
cinta masing2 ade kerenah yg berbeza,
xperlu nk compare kn ngn org laen...
someday, u'll find some1 who can understand u... =)

hilman.teddy said...

JAsmin LIyana-jgn risau. doakan je aku ok.

jagung-oyeah man. tq. im being myself now forward. =D

azie-haha. thanks. hope so. byk ckp pun xgune. blnje i mkn mlm ni k. =D

Anonymous said...

The Abercrombie and Fitch style has lived much longer than Abercrombie its counterparts from the 1980s; Abercrombie Sale it may be because of its relatively Cheap Abercrombie inoffensive style or Abercrombie outlet because people just love animals, abercrombie Jeans but it's less frowned upon.Today you can find high quality blanket and sheet sets in a cheetah print. Abercrombie Pants These are common enough that you could Abercrombie Tees even go to a department store and find them, so you should have no problem finding cheetah printed sheets Abercrombie Shorts and blankets if they are what you are looking for. Abercrombie Sweaters These can be a great accent to a more contemporary home theme, though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by. You may have to go to interior design specialty stores, or look online order to find curtains with cheetah spots printed on them. However, in most cases if you can find them, they are usually not very expensive.