baju baru

hai, ini bukan hilman yang tulis. ini blog dia yang tulis sendiri. nama kita tulisan putih lah. kawan2 selalu panggil kita putih je. kita ada abang. nama dia merah. dia sekarang dekat port dickson. dia handle jualan pelampung tepi pantai tu. dengan tauke banana boat. tak kisah lah. itu bukan yang kita nak cerita. minggu lepas kita dapat kenal satu mummy ni. dia baik. dia kata kita ni ensem tapi selekeh. yelah, hilman tu kedekut. dari first time dia jumpa kita ini jelah baju yang dia kasi pakai. selekeh jeh.

putih jeles tau. tengok awek2 comel punye blog ada gambar pakwe dia la. ada gambar love2 lah. ada yang jejaka tu, graphic bukan main tinggi melampau. hensem je kita tengok. ni tidak. kosong je. kita nak jugak. tapi kita nak yang simple2 je. pastu mestilah kemas dan menarik. nak tau tak? mummy belanja kita baju! banyak dia beli! tapi kita tak tahu nak pakai yang mana satu. kita harap kau orang semua boleh pilihkan untuk kita.

undian boleh dibuat melalui sms, emel, dan fesbuk! pilih cepat tau. kita tak sabar nak beraya tahun ni dengan baju melayu baru. terima kasih mummy!

Baju A - Baju Melayu 3 Rasa.

Baju B - Baju Melayu Kekotak

Baju C - Baju Melayu Kg Pinang Sebatang

Baju D - Baju Melayu Changkat

Baju E - Baju Melayu Penosonik

Baju F -Baju Melayu 1960

Baju G - errk, Baju Kurung Belah Peha

p/s- kita harap awak semua pilihkan yang ngam untuk kita. dah dapat baju nanti boleh kita terus pergi rumah kenanga. kita dah tak sabar nak ngorat dia. tarikh tutup tak ada, suka mak cik saya lah!

14 comments:

DeE YaNa said...

nk yg vespa!!~~hahahha

Ariff Afzal said...

C or G....

Anonymous said...

C

sharifah nadiah shahabuddin said...

hilman! i nak C. u jangan buat blog u jadi mcm fun fair pulakk..tulisan u dah cukup bagus, tak perlu nak pakaikan baju yang cantik2 pun takpe..

fndrocka said...

D atau F..aku pun nak bajy raya gini!

hilman.teddy said...

dian-haha. byk org nak baju c ni. camne?

ariff-tq bro!

nad-haha.ala lu ni. blog gua nak ensem2 sikit je kot. xkan xlehh. haha

fndrocka-mari lahh. nak tempah tak sempat ni. lu beli psg siap dah la.

[L]y[A][N]a ~ said...

c kot :D

hilman.teddy said...

thankaseh studiomate. =D

Anonymous said...

im vote baju F.! baju melayu 1960.
okay.

nur_syahida said...

G-baju kurung belah peha. eheheh

amalina afif afandie said...

c n f.
comel :)

Emon. said...

Vote for A & G !

M. said...

nak c!

:)

hyena said...

C would be niceeee.
simple mcm ko. hehe.
tapi F pun okay jugak man.