azam akhir tahun

tahun ni lain sikit dari orang lain. biasanya diorang buat azam awal tahun. gua tukar taste pulak tahun ni. gua nak berazam akhir tahun. cantik la tuh berazam time krismas pulak kan. azam gua :

1. gua azam pointer sem ni tinggi sikit dari krotok.

2. gua nak amal hidup sihat.

3. azam jauh dari perkara keji lagi mungkar.

4. gua nak kurus sikit. sekarang tak dalah gemok sangat pun ! nak hensem sikit je lagi. sekarang pun sebenarnya dah cukup hensem. ada je akak cakap hye time jalan kat chow kit hari tuh.

5. berhenti telan nasi. pastu nak makan betik banyak2.

6. dah kurus sikit nanti, gua nak try sebat awek law. nak yang bertudung dan berkereta.

7. rajin sikit dari sebelum ni. pastu tambah kelajuan gua berjalan sikit.

8. tukar kasut baru. baru-baru pun bundle jugak.

9. nak warna rambut kaler purple.

10. nak berhenti hisap rokok. dah, tu jeh. serius.

p/s - no. 9 dengan no. 10 tolong jangan percaya. serius gua menipu.

7 comments:

eymma said...

knp harus lebih tinggi pointer dari along? dia hebat ke? :)

coklat said...

hahaha.. no 10 tu elok ape kalau diteruskan?

Alynn Notnot said...

gua berkereta. meh2. HAHAHAHAH!

hilman.fikry said...

eymma- eh, ckp tak tahu. hebat kot dia. haha

coklat- haha, xdelah. xde niat lagi lah. haha

alynn- hahaha, bak datang lah.

Atikah Khalil said...

No 6 tu menarik la D haha.

Tapi no 10 tu lagi menarik. Teruskan laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no 10 tu ok? :DD

Catherine- said...

no 6 tu motip sungguh!!

hilman.fikry said...

haha, no 6 tu macam lambat lagi. nama pun azam. =D