lawak kuala lipih

bella : u nak i jadi macam mana lagi?

iskandar : i mintak u jadi mouse i boleh?

bella : tikus u?

iskandar : eh, bukan tikus. tetikus.

bella : kenapa pulak?

iskandar : boleh dekat dengan i setiap hari.

bella : awhh, so sweet..

iskandar : tulah, kalau i main dota takdelah u sibuk nak on the phone. u duk diam je, i tekan-tekan u sambil bunuh-bunuh raksase.

bella : iskandar !

iskandar : yela, lepas tu kalau i online takdelah sibuk nak layan skype u. i bukan minat sangat webcam-webcam ni.

bella : jahat la u ni.

iskandar : boleh teman i tonton porno jugak.

p/s- sorry, tak ada happy ending. iskandar kena lempang sampai bisu. tapi mereka tetap bahagia bersama.

2 comments:

aNis said...

sweet sangat! haha.

ayesha said...

haha, slumber. ok je cmtu.