kantoi : AGD.

AGD. annual grand dinner. untuk budak2 kursus gua. kursus asasi alam bina, uia pj. sekadar hiburan untuk mengenang segala kenangan selama kami disini sebelum melangkah ke dunia ijazah kelak di gombak. gua tak teringat pun nak tulis pasal agd ni. tapi kaled kawan istimewa gua mengingatkan gua. jadi gua kongsi saja kegembiraan kami bersama. tapi untuk kali ini biarlah gambar2 yang menceritakan pada kalian semua. gua diam.

kantoi rockstar.
kantoi kene nyanyi.
  
kantoi ada beruk tak tau malu kat situ.
  
kantoi beb.
kantoi ensem.
  
kantoi kacak.
kantoi bergaya.

kantoi adorable.
kantoi budak2band.
yang ni kantoi betul. kantoi soundsystem cam gampang. kantoi dengan junior2 comel. 
tapi tak apa, asalkan kami happy.
terima kasih kawan2.
. 
xpelah, gua dah segan ni, byk kantoi. tukar muka lalu.
tapi ni paling best, kantoi bukan budak uia.

biarlah. benda dah lepas.

10 comments:

enuLwanie said...

beruk tu mungkinkah Jen?
oh, tidak.
makin hensem mcm tu!
hahahahahhahahaha

gila tak senonoh gmbr last tu.
gud luck budak UIA!

hilman.teddy said...

yeah. beruk itulah jen.
haha. uia. =D

beLLa said...

u cute gile!
;p

hilman.teddy said...

perghh. xterasa langsung ckp camtu. hahaha.

jgn r puji. i xleh kene puji2 ni.

jen - jen punye cite said...

berok tu bapak hensem.haha

style post ni.

White Bird said...

cis bapak gedik la lu =)

hilman.teddy said...

hahaha. berik tu mmg sentiasa hensem. =D

haha. apahal gua gedik pula??

Emon. said...

HAHAHAHAHA :D

hilman.teddy said...

asal ko gelak mon? haha. tgk aku pun dah gelak.

kaled oh said...

ahaha kedai dah tutp bhai ujung sem,tauke mahu fokus belaja.
vvip punya pasal,beresan saja.