adukataruna.

mari buka majlis dengan mendoakan kesejahteraan encik adukataruna. semoga tuhan bersama dengan hamba2 yang sayang padanya. korang nak kutuk ke apa ke mamat ini, gua tak ambik port. korang tak payah ajak gua join gua join group blogger membantah tindakan adukataruna. gua tak sempit.

maaf, gua bukan radikal.

cuma. gua lagi sayang adukataruna. sebab, dia kejar populariti dengan melakukan sesuatu yang abang kawasan pun tak sanggup buat. daripada budak2 tu. buat contest lah kat blog dia. macam2. kambing paling cute lah. gambar paling seksi lah.yang sorang lagi duk sibuk tempek gambar2 comel dia ngan balak dia. dah tu, asyik paksa orang suruh follow blog dia. padahal cerita pasal dia kuar tgk cerita adnan sempit je. memang sempit tul. tak pun, sibuk tulis benda menimbulkan kontroversi antara blogger2. hurm. suka hati awak la minah dan abu. gua tak ambik port.

sekian,
salam aduka.

13 comments:

tkah. said...

sape adukateruna?

enuLwanie said...

wah.
sound tepet nmpk?

miephobia said...

saya faham brader..;D

hilman.teddy said...

tkah-haha. pergi carik suratkhabr. korek internet ke.

enul-ha? ape2? haha.

epoh- =D

-N e Y r A- said...

terbaik lah!

hilman.teddy said...

apa yang terbaik kak oi?

syakirah said...

sangat setuju! heehe first time komen stlh sekian lame jd pembaca setia x) tumpang lalu ye, huhuu :D

kaled oh said...

aku ingin mengetahui,siapakah adukteruna itu?ke adukadara?

hilman.teddy said...

syakirah-haha. jgn r camtu. lain kali byk komen2 k. leh kenal2. =D

kaled-haha. usah merepek lah kaled.

~ madeeha ~ said...

saya pon sokong aduka taruna! hoho..
kalau orang tanak buat majlis doa, kte sama doa dlm hati agar segala urusannya dipermudahkan.
insyaallah~

kaled oh said...

weh aku dah kenal siapa aduka teruna dan apa post2 dia.

jen - jen punye cite said...

aku lagi syg ko teddy.=D

aQ!da said...

aku tau pasal aduka taruna nih.. risau aku dgr kt brite... igtkn blog aku td.. skd da kene ati2 nk post ape2 ni.. kte sedang diperhatikan 0_o