rebah

gua rasa gua dalam bahaya sekarang. patutlah sejak dua menjak ni gua rasa macam ada orang ikut gua. hidup gua tenang tak tenang je.

dan hari ini baru gua tahu apa sebabnya. mungkin itu lembaga yang follow gua adalah jin yang baik. betul, hidup gua dah berubah sikit. dia tiup cahaya iman pada dada gua ni kot.

gua melalak lagu maher zain pulak tadi. siap dah hafal satu lagu dah ni. penghijrahan terbesar dalam hidup gua tahun ini. moga ada lagi cahaya ditiup masuk.

gua rasa, kurt kobain kalau dengar lagu dia pun boleh rebah.

p/s - boleh ke nyanyi lagu dia time mandi dalam toilet?

3 comments:

eymazaqeeya said...

haha..tahniah la teddy...maher zain ok what..aku dgr lagu dia pun rase mcm sayu jer..

Atikah Khalil said...

:)
:)
:)
:)
:)
:)
:)

JuicyED said...

this is what i have been told by a few people yang alim, its not right or good to sing in the toilet. toilet tu tmpt setan feed on themselves.its tmpt utk kita erm buat business and mandi. so kalau bole, jgn lama2 dlm toilet :D