glory bukan sekadar morning glory.

macam biasalah.lepas2 game semalam gua balik rumah.

man u 2 -arsenal 1.

balik2 gua bukak laptop.saja je usha2 chicks2 facebook gua beronline ke tak.

tiba2 je arsene wenger buzz gua kat ym.

"weyh mat, lu org menang nasib je tau. budak2 gua je yang berlagak sangat dah teror. diorang silap langkah. xpe2. esok2 gua balas dendam"tulis beliau.

gua macam biasa. reply "bweekkk. =p xoxo!".

tibe2 pulak arshavin buat video call.

gua macam malas nak layan.tapi gua kene jaga reputasi sebagai seorang rakyat malaysia yang One Malaysia, gua angkat lah.

dengan muka keletihan, dia cakap.

"weyh cilake, ko tak yah r bising2 kat fb ke, myspace ke, blog ko ke.aku tahu lah aku salah. tapi aku kesian kot kat gunnerz2 lain even aku tau dorang mesti berlagak kat ko masa aku score minit 40 tuh.maafkan je lah dorang.dorang lupa darat kejap."kata jejaka russia itu.

gua macam biasa.

=p

***

gua sentap hp gua.gua nak call rooney.tapi masuk voicemail.dia sibuk kot.

4 comments:

jen said...

mcm sial pst..haha..terbaik

intan.maisarah said...

beriya

hilman.teddy said...

hahaha. =p

Anonymous said...

The Abercrombie and Fitch style has lived much longer than Abercrombie its counterparts from the 1980s; Abercrombie Sale it may be because of its relatively Cheap Abercrombie inoffensive style or Abercrombie outlet because people just love animals, abercrombie Jeans but it's less frowned upon.Today you can find high quality blanket and sheet sets in a cheetah print. Abercrombie Pants These are common enough that you could Abercrombie Tees even go to a department store and find them, so you should have no problem finding cheetah printed sheets Abercrombie Shorts and blankets if they are what you are looking for. Abercrombie Sweaters These can be a great accent to a more contemporary home theme, though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by. You may have to go to interior design specialty stores, or look online order to find curtains with cheetah spots printed on them. However, in most cases if you can find them, they are usually not very expensive.